Gazdaságom székhelye és telephelye egyaránt a Nyugat-Dunántúli Régióban Csornán található. Csorna városGyőr-Moson-Sopron megyében, a Rábaközben helyezkedik el, területe a Fertő–Hanság Nemzeti Park része. A mezőgazdaság és ahhoz kapcsolódó gazdasági területek rendkívül közel állnak az érdeklődési körömhöz, ami részben annak köszönhető, hogy a családomban fellelhető a mezőgazdasági termelés hagyománya. Tanulmányaimat is a mezőgazdaság területén folytattam, 2008-ban kaptam meg gazdasági agrármérnök diplomámat a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karán, majd elkezdtem Ph.D. tanulmányom, amelyben elsősorban a növényolajipari és szeszipari melléktermékek sertés takarmányozásban történő felhasználásának alkalmazhatóságát és gazdasági vonatkozásait vizsgáltam.
Az elnyert pályázat hozzásegít, hogy saját elképzeléseimet, mint egyéni vállalkozó valósítsam meg. Saját gazdaságom fejlesztése a növénytermesztés- állattenyésztés optimális egyensúlyának kialakításával történik. Fiatal gazdálkodóként az induláshoz szükséges tőke bevonásával 2011-ben kezdtem meg tényleges termelői tevékenységem, a családom gazdaságában szerzett gyakorlati tapasztalattal és szüleim támogatásával. Az idei év elején, pedig 12,5ha-os területet sikerült bérbe vennem és a betakarítás után már részben ugyan, de saját takarmányt etethetek állataimmal.
Céljaim közt szerepel a pályázatban vállalt gazdasági méret elérése, illetve a gazdaság további fejlesztése. A szántóterületeken a helyes gazdálkodási gyakorlat betartásával alacsony környezetterhelés mellett termelt növényekkel szeretném sertésállományom takarmányszükségletét biztosítani, a gazdaság jövedelemtermelő képességét javítani. Magam és jövőbeni családom biztos megélhetésének alapjait az életvitelszerű gazdálkodással szeretném megteremteni.
A fejlesztési terveimben szerepel többek között a vállalkozás tevékenységi körének bővítése valamint a későbbiek során az alkalmazottak számának növelése is. Úgy gondolom a gazdaságilag hatékony magas színvonalú és versenyképes termelés mellett fontos a jó minőségű termék, biztonságos élelmiszerek előállítása is a régióban. A területen főként takarmányként gabonaféléket, olajos növényeket termelnék (kukorica, árpa, búza, repce, napraforgó, szója), a felesleget értékesíteném.